Привілей царя

Привілей царя

Blog Hits: 469
Пастор Карл Генрі Стівенс

"Господи, силою Твоєю веселиться цар, і спасінням Твоїм як він сильно радіє!" (Пс.2102). Тепер ми царі у Христовому Царстві.

Коли Ісусу вдалося викупити людину, Він визволив людину з темряви і помістив у Своє власне Царство Світла. Усі віруючі, спасенні Христом, тепер оголошені царями та священиками. Однією з характеристик царя є його привілей радіти в силі Господа. Так часто ми бачимо алкоголіка, визволеного із його залежності та полоненого зв’язуючою потужністю Божої сили. Ми бачимо, як безладний підліток відроджується і бережений завдяки Божій владі Його силою.

Якби ми побачили всі гріхи ста християн, минулих, теперішніх і майбутніх, ми надзвичайно раділи б Божій силі, яка очистила їх і оголосила про їхню праведність. Псалом 21 продовжується наступним чином: Бог дає нам, як царям, бажання нашого серця. Нас ведуть у полон, і це справді бажання нашого серця. Він надприродно піднявся на висоту і наповнив наше життя радістю більшою, "ніж у них, як помножилося їхнє збіжжя та їхнє вино молоде" (Пс.0408).

Коли ми тішимось в Господі, Він виповнить бажання нашого серця (Пс.3704). Яким би не було прохання, Він задовольняє це дорогоцінне бажання через Себе. Він вірний у спілкуванні, до якого Він нас покликав. Він не відмовить у проханні наших вуст (Пс.2103). Наші слова близькі Йому (1Цар.0859) в присутності Його небесної святині. Це Його насолода дати нам Царство (Лк.1232), "зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо" (Еф.0320).

Print