Берегтись від роз’єднаності

Берегтись від роз’єднаності

Blog Hits: 467
Пастор Карл Генрі Стівенс

Постійно Сатана робить усе, що в його силах, щоб розділити єдність членів тіла Христового. По-перше, він намагається розділити серце віруючого (Ос.1002). Потім він намагається розділити розум.

Він знає, що якщо людина має двох господарів або є двоєдушною (з розділеним розумом), вона буде нестабільною на всіх своїх дорогах (Лк.1613; Як.0108).

У диявола завжди буде зустрічний план нападу та перешкоджання єдності Божих людей. У Книзі Дій 0431-33 записано, що після того, як священики та садукеї погрожували їх проповідуванню, учні повернулись у верхню кімнату, щоб помолитися. Вони сміливо говорили Боже Слово, тому що були з Ісусом, і "благодать велика на всіх них була" (вірш 33).

Бог дав забезпечення для такого типу єдності серед Його людей: "Тож благаю вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви всі говорили те саме, і щоб не було поміж вами поділення, але щоб були ви поєднані в однім розумінні та в думці одній!" (1Кор.0110).

Коли ми йдемо на хрест, як грішники, і просимо Божого забезпечення у молитві, це радує Бога. Він прагне, щоб ми продовжували в одному серці, одній душі, одному розумі, одному баченні та одній вірі, використовуючи різноманітність дарів, подарованих кожному.

Print