Божі первоплоди для нас

Божі первоплоди для нас

Blog Hits: 476
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ісус Христос - це Божа десятина для світу. Він первісток (первоплід) із тих, хто постав із могили (1Кор.1520). Ісус Христос був відділений і освячений у Своїй людськості для Божого використання.

Бог взяв те, що було Його, і віддав Його як подарунок всьому світові. Він віддав Свого власного Сина і пролив Свою дорогоцінну кров як десятину для людського роду. "Перший" - це слово, яке ми всі повинні зрозуміти. Ісус - первоплід (первісток). Бог дав найперше. Ісус Христос був найбільшим даром, який колись давали.

Біблія свята, освячена і відділена Богом. Це Його Слово, і воно має бути на першому місці у всіх взаєминах. Кожне Боже слово є чистим; якщо ми додаємо до нього, ми робимо себе брехунами (Пр.3005-06; Втор.0402, 1301).

Ісус молився до Отця: "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда" (Ів.1717). Ми не можемо віднімати від Слова або додавати до нього (Об.2218-19). Воно "від власного вияснення не залежить" (2Пт.0120). Біблія - це живий розум Бога. Вона повинна бути на першому місці - не наші почуття і не наші права. Ми маємо жити кожним Божим словом (Мт.0404).

Print