Погляньте на Божу славу

Погляньте на Божу славу

Blog Hits: 518
Пастор Карл Генрі Стівенс

У віруючому є дещо, що може перешкоджати йому пересвідчувати життя Христа, і це завіса його власної людської природи. Індивідуальні проблеми та конфлікти між віруючими завжди є наслідком життя з такою завісою на серці.

Але Христос хоче, щоб ми відвернулись від того, ким ми є в природному, і відгукнулись на те, Ким Він є в нас, щоб Він міг усунути наслідки минулих станів та людської реакції. Він хоче звільнити нас від старих ран, образ, страхів і гіркоти, даючи нам силу підставити іншу щоку і пройти зайву милю в відношенні миру.

З "відкритим обличчям", цілковитою прозорістю в визнанні вашої потреби, дозвольте вірі виявити Божу славу – Завершену роботу благодаті Христа. Вдивляючись в дзеркало Божого Слова, прикріпіть своє ім’я до Особи Христа, ототожнюючись із Його смертю на тому хресті. Побачте своє старе "Я" мертвим та похованим, а потім спостерігайте, як Христос воскресає у вашому серці, передаючи Своє власне життя. Погляньте на прославлений образ Христа у вас, дозволяючи цьому образу змінювати вас зовні, коли він відображає все те, Ким Він є всередині.

Будьте визволені від свого старого образу себе. Будьте звільнені Його Духом, щоб відображати нове життя, яке ви прийняли. Сатана хоче поставити перед нами щось інше, крім Божої слави. Це може бути стандарт, проблема чи страх; але коли ми звертаємось до Господа з вірою, ця завіса повинна відпасти, і хмара власного Божого життя буде перебувати над нашими серцями з Божественним захистом.

Print