Віра підтримує вас

Віра підтримує вас

Blog Hits: 525
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ми підтримувані Божими думками. Щоразу, коли ми падаємо або слабнемо, Слово підтримує нас (Пс.6309; Євр.0103). Якщо ми грішимо, ми повинні визнати і назвати гріх.

Коли ми визнаємо, Він вірний очистити і пробачити нашу нездатність стосовно благодаті (1Ів.0109). Тоді ми пересвідчуємо суть Божого прощення стосовно нас. Багато хто визнають, Ким є Бог і природу Його характеру, але ніколи не пересвідчують силу благодаті після очищення пробаченням. Вони ніколи не живуть в наслідках пробачення, тобто благодаті, щоб заявити, що сила благодаті вдосконалюється у слабкості (2Кор.1209). Вірте і визнавайте те, що Бог визнав про вас у Своїй Завершеній роботі.

Ви не робите нічого, у чому б Слово не підтримувало вас. Коли люди переслідують вас, Слово говорить вам радіти. Коли у вас виникають проблеми, Слово говорить вам, що все буде працювати разом на добре. Слово завжди підтримує вас у вашій душі служінням особистими думками Бога стосовно вас у ситуації. Немає такої речі (гріх, невдача, зневіра, переслідування, коли люди не розуміють вас або покидають вас), в якій Бог не може принести вам життя в перемозі, щоб підтримати вас і подумки посадити на престол, щоб вся система у вашому тілі відгукувалась і діяла згідно з прямим порядком Божих думок. Бог нічого не стримує від тих, хто змішує віру зі Словом.

Print