Фундамент віри

Фундамент віри

Blog Hits: 442
Пастор Карл Генрі Стівенс

Щоб міцно стояти на Божій основі, нам потрібні категорії доктрини - Божественний показник для точного мислення з Божественної точки зору - у нашій душі. Коли ми починаємо розуміти, як встановити належний фундамент, приходить щастя, приходить радість, і ми вільні та спокійні.

Ми не повинні додавати або віднімати з Божого Слова. Коли ми додаємо до ситуації ревнощі чи гнів, ми додаємо тілесну природу, яка замінює Божу. Це додавання неправильної речі до Божого Слова у нашому житті. Коли ми віднімаємо від любові, милості та благодаті, ми віднімаємо з природи Божих характеристик та Його сутності, виражених у Його Слові.

Ісус Христос є Живим Словом - написаним Словом, що стало тілом завдяки Святому Духу. Коли людина віднімає від того, щоб давати іншим Божу любов, милість і правду, вона віднімає від сутності живого Слова. Додавати гнів - означає додавати до характеру Христа щось, що не від Бога.

Чи є у вас Біблійний абсолют для кожної категорії вашого мислення? Звичайно, ми відразу використовуємо відскок, коли падаємо, і відновлюємось суто по вірі. Але Біблійні абсолюти в нашому мисленні вбережуть нас і зроблять нас щасливими у кожній Божественній інституції, з якою ми стикаємось.

Print