Сила постійності

Сила постійності

Blog Hits: 484
Пастор Карл Генрі Стівенс

З переконанням приходить постійність. Бути непохитним означає, що ми вирішили рухатись вперед без змін або ухиляння. Немає вагання, а є рішучість робити правильно.

Я дякую Богові за всіх, хто є непохитним. Це благословляє пастора, коли він бачить, що люди залишаються непохитними як армія в Завершеній роботі. Непохитні люди не залишають особливо місця дияволу для впливу на них.

Ще одна річ, яку робить переконання, воно робить нас непорушними. "Уявляю я Господа перед собою постійно, бо Він по правиці моїй, й я не буду захитаний!" (Пс.1608). Фінанси, проблеми зі здоров’ям, побутові проблеми - ніщо з цього не може мене зворушити, тому що Господь перед моїм обличчям. Подумайте про когось, хто є непорушним через переконання та навернення; того, хто має смиренність у погодженні з Богом, незалежно від того, що відбувається.

Ті, хто є непохитними і непорушними, завжди збагачуються в Господньому ділі (1Кор.1558). Якщо я багатий в Господній роботі, то я зайнятий Христом. Коли я зайнятий Христом, тоді я входжу в відпочинок віри. Відпочинок у Божій любові через віру - це найбільший прояв зрілості, який ми можемо мати.

Print