Вузька дорога: благодать

Вузька дорога: благодать

Blog Hits: 468
Пастор Карл Генрі Стівенс

Вузька дорога (шлях) - це дорога благодаті (Мт.0714). Бог називає її "вузькою" дорогою, оскільки нею не можна йти ніяк, окрім як силою Святого Духа. Нічого не можна додати до цієї дороги.

Божий шлях - це благодать і цілком благодать. Все, що ми можемо спробувати в своїй силі, є неприйнятним. Ми молимось, щоб, зростаючи в розумінні Божого характеру благодаті, ми наближались до Того, Хто тягне нас шнурами любові (Ос.1104). Ми не маємо на увазі, щоб благодать була дозволом на гріх, але забезпеченням для зростання від слабкості в силу Божої присутності.

Мільярди років тому на небі Бог забажав виявити Свій характер і Свою природу - яким Він є. Тож Трійця, в особах Отця, Сина і Святого Духа провела збори ("визначена рада", в оригіналі, Дії 0223). Там Бог-Отець представив план на віки, який Син здійснить в часі на землі.

У цьому плані Ісус добровільно помер на хресті. Він пролив Свою кров і поніс усі наші гріхи в Своєму тілі, щоб ми могли повірити в Нього і мати вічне життя. Із цим об’явленням і натхненням Святим Духом до сердець людей, весь план вічності був розроблений, щоб показати нам дуже вузький шлях, який називається благодаттю.

Print