У часи слабкості

У часи слабкості

Blog Hits: 514
Пастор Карл Генрі Стівенс

Принцип слабкості унікальний. Він означає безпорадність. Бог говорить, що коли ви слабкі або страждаєте, Його благодаті незліченно достатньо для вас (2Кор.1209). Його благодать призначена брати верх над вашою слабкістю.

Незважаючи на те, що ви почуваєтесь безсилими або без енергії у своїй душі, Його благодать є адекватною (відповідає вимогам). Бог не просить нас мати силу. Він не вимагає виконання. Він не говорить нам досягти певних вчинків. Він навчає нас, як благодать досконало функціонує в нашій слабкості. Благодать потрапляє в потік нашого серця і виявляє силу Божого Слова в дії, в ментальності душі. Бог може звертатися до серця кожного з нас, кажучи: "Я даю тобі благодать, яка від Мене. Я задоволений оплатою за твої гріхи Моїм дорогоцінним Сином. Я задоволений тим, що ти віриш у Нього по вірі, і Я дарую тобі Свою праведність без діл".

У Посланні до Римлян 1106 Бог дає нам найвище визначення благодаті: "А коли за благодаттю, то не з учинків, інакше благодать не була б благодаттю. А коли з учинків, то це більше не благодать, інакше вчинок не є вже вчинок".

Зупиніться і послухайте, наче Бог говорить вам: "Коли ти страждаєш від душевного болю та смутку, Моя благодать незліченно адекватна для тебе".

Print