То дух, що оживлює, тіло ж не помагає нічого

То дух, що оживлює, тіло ж не помагає нічого

Blog Hits: 464
Пастор Карл Генрі Стівенс

Подумайте про важливість Божого Слова сьогодні. Це для нас сам хліб життя; живлення нашого духу та здоров'я нашої душі.

Чи було у вас колись, щоб ви ділилися з кимось часткою Христа, а вони відповідали вам: "Це твоя інтерпретація?" Наскільки велика потреба в розумінні. Боже Слово не пізнається через правильне тлумачення, воно пізнається через об’явлення (Гал.0112)!

Що таке об’явлення? Це вияв Особи Христа, і це все. Людське розуміння схоже на щільну завісу, натягнуту на Особу Христа. Тіло, наша природа Адама, не може зрозуміти або інтерпретувати Боже Слово. Боже Слово - це річ Духа, і природна людина не може зрозуміти речі Божого Духа (1Кор.0213-14). Тоді необхідно, щоб кожен з нас отримав об’явлення від Бога, але як? Якщо плоть є перешкодою, яка заважає нам, то усунення або знищення плоті - це рішення, яке ми шукаємо (Мт.0529-30; Кол.0305).

Вхід у духовне оживлення (Ів.0663), в якому є ряснота Життя через Боже Слово, відбувається лише через хрест Голгофи. Зустріти Ісуса Христа на Голгофі та прийняти Божу благодать, яка змушує мене усвідомити, що я розіп’ятий з Ним, є єдиним способом стати доступним для отримання об’явлення. Проблеми з тим, що Слово здається мертвим, нудним і сухим, насправді виникають через відсутність пересвідчення хреста. Проблеми з багатьма і різноманітними тлумаченнями мають однакові корені.

Print