Торкніться Його

Торкніться Його

Blog Hits: 455
Пастор Карл Генрі Стівенс

Часто, коли у нас є проблема чи хвороба, ми відчуваємо, ніби ніхто не хоче заморочуватися з нами. Те саме було і тоді, коли люди ще були під законом. Якщо хтось торкався хворої людини, його вважали забрудненим і нечистим. (Лев.1346). Тому багато людей були вигнанцями через свою хворобу. Ніхто не наближався і навіть не спілкувався з ними.

Потім прийшов Ісус і Він торкався хворих та уздоровлював тих, хто мав проказу (Мт.0803). Ісус не засоромлений, коли Його торкаються наші недуги. "Бо ми маємо не такого Первосвященика, що не міг би співчувати (бути торкненим) слабостям нашим" (Євр.0415). Коли жінка з проблемою кровотечі торкнулася плаща Ісуса, Він запитав: "Хто доторкнувся до Мене?" Ісус зробив це не тому, що Йому було соромно, коли вона торкнулася Його, а тому, що Він хотів, щоб вона визнала, що була зцілена (Лк.0843-48).

Це так обнадійливо знати - що б вас не турбувало, будь то хвороба чи смуток, Ісус поруч з вами, щоб зцілити і втішити. Він наш Первосвященик, Який був спокушуваний і страждав так само, як і ми. Він присутній із усією силою (Мт.2818) і чекає, щоб допомогти вам. Простягніть руку і торкніться Його.

Print