Від нічого до всього

Від нічого до всього

Blog Hits: 405
Пастор Карл Генрі Стівенс

За якусь мить правда про Ісуса може зігріти наші серця посеред наших повсякденних справ. Заберіть своє зосередження з деталей життя і пам’ятайте, що нікого не має праведного, "ані одного" (Рим.0310).

Все ж Христос, Який був абсолютно праведним, помер замість нас на Голгофі. Той, "Хто не відав гріха", став гріхом, "щоб стали ми Божою праведністю в Нім" (2Кор.0521, в оригіналі). Поки ми були негідними, абсолютно нездалими допомогти собі, ми "примирилися з Богом через смерть Сина Його" (Рим.0510).

У Посланні до Римлян 0718 Павло сказав: "Знаю бо, що не живе в мені, цебто в тілі моїм, добре". Людина, окремо від Бога, вкрай безпомічна і відчайдушно зла (Єр.1709). Ісус сказав: "тіло ж не приносить користі" (Ів.0663, в оригіналі), і "без Мене нічого чинити не можете ви" (Ів.1505). Хто сіє - ніщо, хто поливає - ніщо, але Бог зрощує (1Кор.0306).

Ісус Христос - це все! Отже, апостол Павло в Посланні до Колосян 0311 сказав: "Все та в усьому Христос". Учні не могли не говорити про Ісуса та про те, що вони бачили та чули (Дії0420). Коли Ілля та Мойсей зникли на горі Преображення, залишився лише Ісус. Коли Петро, Яків та Іван підвели очі, "нікого вони не побачили, окрім Самого Ісуса" (Мт.1708).

Незалежно від того, наскільки складними можуть бути життєві обставини, зосередьтеся на Тому, Хто приніс остаточну жертву власного життя за вас.

Print