Спільність в Тілі

Спільність в Тілі

Blog Hits: 436
Пастор Карл Генрі Стівенс

Кожен християнин був куплений і оплачений кров’ю Ісуса Христа; ми не належимо собі. Кожен з нас є членом Тіла, Головою якого є Христос. І наша Голова хотіла б, щоб ми, Тіло, були Його життям, Його плоттю і самими Його кістками.

Навіть найслабший член нашого Тіла все ще є Христовим. До кожного члена Тіла слід ставитись як до Христа, тому що Христос володіє ним; тому ми маємо шанувати Тіло, ототожнюватись з ним і висловлювати йому життя.

Коли я дивлюся на іншу людину в зібранні, я не можу дозволити собі потрапити в конфлікти особистості, образу, гіркоту, невпевненість чи страх. Натомість я повинен любити кожного члена, тому що кожен - у Христі, а отже, він є частиною мене. На даний момент ніхто не досконалий, але на небі всі будуть вдосконалені, і ми проведемо вічність разом.

Знаючи це, ми повинні любити одне одного, в той час як ми зростаємо, стаємо зрілими та займаємо свої місця як окремі члени Його Тіла. Бог помістив кожного члена в Тіло відповідно до Свого задуму, і Він хоче, щоб ми усвідомили перевагу перебування в нашому конкретному місці та вивчення того, як ціле Тіло благословлено різноманітністю його членів.

Print