Теантрична дія

Теантрична дія

Blog Hits: 419
Пастор Карл Генрі Стівенс

З моменту започаткування церкви християни боролися з дилемою представлення нескінченного Бога людству. Процес теантричної дії є єдиним забезпеченням, як християни можуть виявити справжню природу Бога у своїх смертних тілах всередині Тіла Христового та загубленому і вмираючому світові.

Слово "теантрична" походить від двох грецьких слів, theos - Бог, і anthropos - людина. Теантрична дія - це повнота переповнення Божественної природи в людській посудині, яка здалася Божому плану. Багато християн ніколи не пересвідчують цього, тому що вони через необізнаність живуть наслідками падіння людини, виражаючи характер старої адамічної природи, виконуючи егоїстичні та марні справи.

Коли особистість Отця функціонує у житті віруючого, через наповнення Святим Духом і Божим Словом, можливості пересвідчення перемоги Христа безмежні. Щодо Отця, Ісус сказав: "Бо Я завжди чиню, що Йому до вподоби" (Ів.0829). Отже, характер Отця був повністю виявлений світові через Ісуса Христа. Ісус сказав: "Хто бачив Мене, той бачив Отця" (Ів.1409). Ісус у своїй людськості був точним відтворенням Божого образу (2Кор.0404). Описуючи Свій характер, Ісус сказав: "Я тихий і серцем покірливий" (Мт.1129). Ми будемо проявляти силу Христа лише тоді, коли приймемо Його характер.

Print