Викрадене з задуму

Викрадене з задуму

Blog Hits: 392
Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог дав нам багато прекрасних речей. Ці речі дані для вшанування Бога через нас, і щоб ми могли використовувати їх, щоб стати подібними до Нього, але сатана у своєму обманному, реакційному ставленні хоче відібрати у нас справжні Божі задуми (Ів.1010).

Диявол хоче, щоб те, що Бог дав, було піднесене вище Бога, щоб воно більше не було в підпорядкуванні Божому Життю, щоб воно могло використовуватися для вшанування Бога. Сатана змушує ці речі діяти самі в собі, псуючи та перекручуючи справжні, святі наміри Бога.

Бог дав шлюб, щоб бути слугою, а не господарем. Однак часто люди впадають у людську любов, і тоді через невпевненість, розчарування та проблеми сама ця річ, дана Христом, щоб служити їм, стає їхнім господарем. Те, що Бог хотів використати для того, щоб впрацювати благодать в їхніх емоціях, щоб впрацювати безумовну любов у їхніх серцях, щоб впрацювати хрест у їхніх життях, щоб впрацювати Слово життя в їхніх думках, для оздоровлення їх вигляду та для встановлення Його плану як їхньої мети, якраз і був шлюб.

Бог хоче використовувати шлюб як слугу, щоб впрацювати Бога, виконуючи тим самим задум всього, що Бог дає. Але трапляється так, що один або обидва партнери в шлюбі відмовляються бути розіп’ятими, і шлюб стає господарем. Ісус, особистий хрест і особисті взаємини з силою Духа, перекриваються природним шлюбом, який закінчиться своїми наслідками, викраденими із справжнього і первісного задуму Бога.

Print