Навчіться від Нього

Навчіться від Нього

Blog Hits: 481
Пастор Карл Генрі Стівенс

Господь хоче, щоб ви навчилися від Нього (Мт.1129). Йому є багато чого навчити вас і зробити для вас, і у Нього є неймовірний план на ваше життя.

Він забезпечив Тіло Христове та зібрання віруючих як місце, щоб бути вкоріненим, вґрунтованим, стабілізованим, зціленим та зміцненим. Він забезпечив інших віруючих, щоб благословляти вас, і Він хоче зробити вас благословенням для них. Саме в Тілі Христовому ми навчаємось від Нього - про Його благодать, Його Завершену роботу, Його план і задум, і саме там ми навчаємось, як досягати до інших у практичній євангелізації.

У Книзі Об’явлень Ісус сім разів сказав, що кожен віруючий має почути, "що Дух промовляє Церквам" . Саме слухання того, чого Святий Дух вчить у церквах, дозволяє нам постійно перемагати в житті та прославляти Господа Ісуса в часі (Рим.0837).

Є багато заповідей, які дав Ісус Христос, але найперше Він хоче, щоб ми знали, що Він завершив роботу. Коли ми виконуємо ці заповіді, Бог буде в нас викликати і бажання, і дію за Його доброю волею (Флп.0213).

Print