Любов, яка страждає

Любов, яка страждає

Blog Hits: 427
Пастор Карл Генрі Стівенс

Пересічному християнинові ніколи не доводилося стикатися з стражданнями, які приходять на кожне ефективне служіння у Божому Слові.

Я не говорю ні про мученицький комплекс, ні про пожинання того, що ви посіяли, але говорю про страждання, які приходять через ототожнення з Христом. Багато людей перебільшують дрібні проблеми і називають це стражданням, але це не страждання.

Ті, хто страждає в ототожненні з Христом, страждають за інших через любов. Вони перестали жити для себе. Вони озброїлися розумом любові, більше не живучи своє життям у плоті. Їхні слова тепер говорять про те, щоб жити своє життя заради мети викупної любові.

Поміркуйте, де опинився Христос через Його викупну Любов. Через любов Христос був звинувачений, покинутий, без місця, щоб прихилити голови, голодний, спраглий, самотній та страждаючий, тому що Його любов була зранена. Він так сильно любив, що Його життя було прожите в повному ототожненні з потребами слабких людей.

Він завжди знаходився в ототожненні, коли двоєдушні люди на деякий час покидали Його любов і навіть заперечували, що знають Його після того, як Він їх цілком полюбив. Подумайте, що означає страждати заради Любові. Це може означати голодувати через можливість послужити людям. Це може означати бути втомленим через можливість пройти ці додаткові милі, щоб здобути душу. Божественна Любов за своєю перевагою завжди полягає у тому, щоб жити за Божою волею, не думаючи про плоть.

Print