Наш об’єкт віри

Наш об’єкт віри

Blog Hits: 464
Пастор Карл Генрі Стівенс

Світові так легко спокусити нас жити за видимим або створити якусь програму, яку ми можемо схопити прямо зараз. Християни хочуть, щоб щось сталося, тому вони відчайдушно шукають якусь ознаку, що це буде зроблено відразу.

Ми повинні звернути наш погляд на Боже Слово, яке говорить про те, що ми живемо по вірі (Рим.0117), стаємо праведними по вірі (Рим.0519) і догоджаємо Богові своєю вірою (Євр.1106).

Живе Боже Слово, Ісус Христос, є одразу і джерелом, і об’єктом нашої віри. Часто віруючі захоплюються "ознаками", а не джерелом цієї ознаки. В Євангелії від Івана 0446-54 царедворець попросив Ісуса зцілити його сина. Царедворець хотів, щоб Ісус поклав руку на хлопця, але Ісус просто сказав: "Іди, син твій живе". "І повірив той слову, що до нього промовив Ісус" (Ів.0450). Там сказано, що цей чоловік "повірив слову". Він довірився сказаному Ісусом без жодних ознак.

Нам потрібно вірити слову і йти далі, як зробив цей чоловік. Давайте не будемо стримані, задаючись питанням, чи буде обітниця виповнена, але будемо вірити в Слово і продовжувати з повною впевненістю, що Бог нас почув. Будьте впевнені, що якщо Слово говорить це, це буде зроблено.

Print