Щоб я не міг сам

Щоб я не міг сам

Blog Hits: 423

Святий Дух пригадує заховане Слово (Ів.1426), щоб виявити прославленого Христа. На славу Божу, Христос виявлений, а мені на користь - я утриманий від спокуси.

Я приймаю Слово через покору, щоб я міг не згрішити проти Бога (Пс.11911). Слово - це забезпечення для використання Духом, щоб уберегти мене в житті від фактичного результату спокуси - гріха. Якщо я приймаю Слово в покорі, передаючи свої права в Адамі через хрест, тоді Слово, яке я приймаю, хоча я можу і не розуміти або усвідомлювати все, що прийняв, стає моєю особистою власністю, щоб я не впав у гріх.

Так багато людей приймають Боже Слово як слово людини. Роблячи так, вони відчувають, що мають право оцінювати послання, впускаючи власні думки та почуття щодо того, як ця тема має бути застосована до їхнього життя. Вони не приймають Слово в покорі (Як.0121), і тому вони залишаються без пересвідчення перемоги, і ще дивуються чому. Люди воліють наслідувати власного Адама і зберігати свої права, ніж слідувати за Божими людьми і чути, як Бог говорить, по благодаті. Вони пропускають постійне передавання здорового та цілісного розуму. Люди воліють радше мати роздвоєний розум і дозволяти своїм здібностям працювати з точки зору їх власних прав, ніж бути під живою владою Божого Слова, Божої людини, Божого Тіла та Божого Сина через хрест.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print