Застосування Його прощення

Застосування Його прощення

Blog Hits: 444

Принцип відновлення з Першого послання Івана 0109 застосовується до кожного гріха і падіння. "Коли ми (вільно) визнаємо, що ми згрішили, то Він вірний та справедливий (вірний власній природі та обітницям), щоб гріхи нам простити (відкинути наше беззаконня), та буде постійно очищати нас від неправди всілякої (всього, що не у відповідності з Його волею в меті, думках і діях)" (розширений переклад). Міра, до якої очищувальна сила крові Ісуса Христа перейнята по вірі, є мірою, до якої прощення і звільнення від провини буде пересвідчуватися в сумлінні.

"Ви були вмиті, освячені, виправдані в ім’я Господа Ісуса Христа та Духом нашого Бога" (1Кор.0611). Усі віруючі вічно очищені та прощені через свою позицію в Тілі Ісуса Христа, але всі повинні вправлятися в вірі в Завершену роботу Голгофи, щоб пересвідчити душевну чистоту. Відношення покаяння та віра в силу прощення Христа принесе перемогу над гріхом та падінням.

Покаяння означає, що віруючий просто погоджується з Божим визначенням гріховної поведінки, застосовує Його прощення і, таким чином, відновлюється Святим Духом до повного спілкування та правильного положення з Богом!

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print