Благодать як вияв особи Ісуса Христа

Благодать як вияв особи Ісуса Христа

Blog Hits: 461

Ми живемо в віці знань. Інформація вражає нас з усіх сторін пропозиціями та висновками. З усім цим просуванням вперед ми мусимо запитати себе: "Чого ми вчимося? Що ми застосовуємо і пересвідчуємо у нашому житті?" Часто ми чуємо слова і не усвідомлюємо їх повного значення. Світськість дає нові визначення речам відповідно до культурних норм.

Розгляньмо слово "благодать". Ми могли б так легко дати поверхневе визначення, яке аналізує слово відповідно до нашого розуміння. Ми, мабуть, могли б дати хороше резюме слова з певним відсотком точності. Наш акцент може бути на дії благодаті, перш ніж ми отримаємо об’явлення того, що це таке. Об’явлення дає повне значення. Дія настає, коли переповнення доходить до того, щоб давати благодать, ми часто вважаємо, що люди не заслуговують на будь-яку благодать, оскільки ми міряємо їх на своїх умовах, по своїй праведності та своїм інтерпретаціям.

Краса того, що ми відкриємо, в тому, що благодать є виявом особи Ісуса Христа; це Його досконала цілісність, що покриває нашу наготу та дисфункцію. Прояв любові Христа повністю залежить від Нього. Краса Його святості виявляється через Його цілісність, запропоновану безумовно. Як ми можемо створити це життя? Ми не можемо! Воно має походити від Самого Ісуса - ми просто провідники Його життя. Все, що походить від нас, є зіпсованим та фрагментованим. Благодать витікає згори і наділяє віруючих владою і вивільняє їх в свободі, яку забезпечив Христос. Потім вона вільно перетікає у всіх, незалежно від стану!

Спектри благодаті, які ми відкриємо разом, є чудовими. Часто в християнському житті акцент робиться на тому, щоб ми щось виконували для Божого схвалення та благословення. Але благодать заявляє про іншу послідовність. Ця послідовність - це Він сильно любить нас. Ми стаємо досконалі в Його любові. Він любов’ю заводить нас у Своє натхненне життя, і ми бачимо Його славу, і ми бачимо себе в благодаті. Дозволяти Богові любити нас, погоджуючись із тим, що Він сказав і зробив для нас, створює калейдоскоп вічної краси.

Пастор Джейсон Мур.  Вступ до книги "Спектри благодаті"
Print