Спілкування з Богом спричиняє дію

Спілкування з Богом спричиняє дію

Blog Hits: 428

Будь-які взаємини закисають, коли відсутність спілкування вгамовується структурою особистості, формальностями чи простою відповідальністю. Не замінюйте спілкування методиками.

Шлюб, який зводиться до відповідальності, або робота, яка нічого не означає, окрім зарплати, призводять до тяжкості, розчарування та нудьги. Рішення не лежить головним чином у зовнішньому упорядкуванні речей, а швидше у спілкуванні. Бог прекрасний для ситуацій (Пс.4803, в оригіналі).

Наша тенденція - витісняти спілкування деталями життя. "Душа моя гнеться до пороху, за словом Своїм оживи Ти мене" (Пс.11925). Результатом є те, що статистики називають "ефектом розсіювання", тобто наша недбалість має вплив на кожну живу людину.

Дозвольте Богові бути вашим життям і головною перезайнятістю у всьому, що ви робите. Тільки Він може розібратися з усіма деталями. Спілкування з Богом зцілить ваші взаємини, дасть вам благодать підставити іншу щоку і дасть вам тягар за загубленим світом. З іншого боку, 96 % світових проектів ніколи не покидають проектувальної дошки. Зламані обіцянки, розбиті серця, брак планування та ресурсів привели багатьох до розчарування через те, що вони не спілкувалися з Богом. "Нехай воскресне Бог, і розпорошаться вороги Його" (Пс.6801). Воскресніть з Богом через Святого Духа на Голгофі. Ваше спілкування з Богом спричинить Його дії у вашому житті.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print