Дія "Раз і назавжди"

Дія "Раз і назавжди"

Blog Hits: 444

В Посланні до Колосян 0305 Павло починає грецькою опис дії, яка є остаточною, дії, яка є раз і назавжди та одразу. Це виявляє, що те, з чим вже розібралися в моєму житті, було повирішувано раз і назавжди.

Це чітко пояснюється в Посланні до Євреїв 1010, де навчається, що Христос був жертвоприношенням за нас раз і назавжди. Але там сказано, що це не лише раз і назавжди, а й одразу. Це означає, що кожного разу, коли щось намагається навалитись на нас, ми маємо діяти одразу за дією Божої благодаті "раз і назавжди", яка відкидає саму ту річ, що намагається подіяти на нас, щоб змусити нас діяти протилежно до Бога. Не вагайтеся діяти негайно в тій дії, яка є раз і назавжди.

Сумнів позбавляє нас перемоги, яка є за нами. Зволікання дає дияволу відправну точку в забезпеченні, яке ми робимо у плоті. Чому людина повинна думати над тим, що вже обдумане Всемогутнім Богом, Який представляє тільки правду? Христос розібрався з Адамом раз і назавжди, але через Його життя ми повинні діяти за цим одразу, коли приходить спокуса. Усвідомлення цієї дії та її реальності, оскільки вона діє всередині нас, умертвляє наші земні члени. Наші члени більше не пов’язані з попелом, а з чимось, що набагато вище за нього. У нашій небесній позиції (Еф.0122-23) і в нашому Спільному союзі (1Кор.0617; Еф.0530) наші члени стають інструментами життя.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print