Полюючи на ваші слабкості

Полюючи на ваші слабкості

Blog Hits: 408

Бог має особливе ставлення до Амалика, що так добре духовно проілюстровано у Божих діях і настановах для ізраїльського народу. Вони зображені для нас як тяжкий гріх, який відступає у внутрішні заглиблення нашої людської природи в очікуванні моменту слабкості.

Всі ми схильні до слабкості. Будуть часи природної втоми, недбалості та легковажності; і для цих речей у Бога є забезпечення. Але є ворог, який лежить і чекає, і він використає ці моменти слабкості для нападу. Він не нападатиме, коли ми сильні та збудовані, тому що він боягузливий та малодушний перед силою, як він був перед ізраїльським народом. Він боїться нашої сили в Євангелії, але він терпляче чекає, поки головна потуга нашої сили вщухне.

Коли це відбувається, можливо, що в якійсь області людина може почати відхилятися або сповільнюватись і відставати духовно. Тоді ворог кидається на нього з місця його засідки і нападає на нього в момент його найбільшої слабкості. У цей момент він не може воювати і, можливо, досить ізольований.

Диявол використовує віруючих собі на користь, і на це Бог гнівається. Божа програма для цього є ідентичною програмою, яку Він помазав для Саула, хоча Саул не виконав її. Божа наступальна атака полягає в тому, щоб викорінити ворога, коли ви сильні, і повністю знищити його, перш ніж він матиме можливість підстерегти вашу слабкість.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print