У чому таємниця?

У чому таємниця?

Blog Hits: 468

У Бога є таємне місце, яке є найбільш незвичайним місцем, де може жити людина. Це місце, де гріх не згадується, а натомість пропонується забезпечення та захист, у яких можна жити.

Це місце, де лукавий не торкається нас. Але чому воно називається таємним місцем і яку таємницю зберігає там Бог? Це не місце, де я перебуваю залежно від своєї поведінки. Єдина вимога, щоб потрапити туди, — благодать, і я можу перебувати під безумовною тінню.

Бог тримає в таємниці те, що там відбувається. Таємне місце приховує всі таємниці людей. Тисячі проповідників ніколи не потрапляють до таємного місця зі своїми проповідями. Таємне місце – це місце, де слабкі люди можуть жити щасливо вічно та зростати у Христі завдяки благодаті через віру.

Таємне місце — це місце, де Бог покриває провини і не зараховує гріх. Таємне місце належить Богові, тому що в ньому є кров Христа. Таємне місце стирає гріхи і покриває ті, яких люди не зрікаються. Це місце, де Бог назавжди приховав цю справу, а потім сховав нас у Христі. Таємне місце — це місце, де люди отримали вічне відкуплення і були вічно викуплені в розумі Викупителя. Таємним місцем є безумовна любов Божого відкуплення, яка покриває людину кров’ю Нового Заповіту.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print