Навіть не слухай!

Навіть не слухай!

Blog Hits: 477

"Благаю ж вас, браття, щоб ви остерігалися тих, хто чинить розділення й згіршення проти науки, якої ви навчилися, і УНИКАЙТЕ ЇХ." (Рим.1617)

"Коли хто приходить до вас, але не приносить науки цієї, не приймайте до дому його, і не вітайте його! Хто бо вітає його, той участь бере в лихих учинках його." (2Ів.0110-11)

Ми є інструментами на землі, які Бог використовує, щоб зв’язати сили темряви. Петру були дані ключі від Царства, щоб він міг зв’язати на землі справу диявола та розв’язати на землі життя Ісуса Христа (Мт.1619). Ми повинні бути обережними, щоб ніколи не ставати на бік ворога, тому що наш розум дуже вразливий, і враження можуть залишатися надзвичайно довго.

Ми повинні пам’ятати цю доктрину і добре її вивчати. Уникайте того, що видає диявол. Навіть якщо сказане правдиве з точки зору часу, відмовтеся посилювати царство темряви, даючи місце тому, що диявол хоче, щоб ви приймали з точки зору вражень. На нас не має впливати нічого, крім життя ПРАВДИ. Ніколи не давайте йому місця, навіть слухаючи негативні свідчення; ніколи не розглядайте правдиві факти, які не є правдивими з точки зору Божих фактів.

"Уважайте, що чуєте" (Мр.0424). Завжди зв’язуйте план диявола, ніколи не дозволяючи йому залишити в собі незгладиме враження, яке виявиться лише через пів року, щоб доповнити його царство. Докоряйте стороні, яка не зв’язує, але розв’язує диявольський план нападу. Любіть, як Бог любить.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print