Всіляка Божа Благодать

Всіляка Божа Благодать

Blog Hits: 630
Пастор Карл Генрі Стівенс

"Всіляка" Божа благодать (1Пт.0410) стосується багатьох різноманітних операцій та положень Божої благодаті, об’єднаних та працюючих разом на нашу користь під одним об’єднаним заголовком. Усі зусилля з боку Бога передавати та ініціювати щось до людства підпадають під заголовок "Його благодать".

Благодать визначається як незаслужена прихильність Бога, дана людині для її відродження, освячення та відкуплення. Брати участь у Божому розпорядженні означає приймати Його благодать, досконалою кульмінацією та демонстрацією якої є Його Син, Ісус Христос. Благодать - це незаслужена прихильність Бога в тому, що вона залежить від того, Ким і Чим є Бог, і ніколи не залежить від того, ким і чим є людина. Джерелом благодаті є Той, Хто дає, і ніколи не може бути вироблена тим, хто одержує або відгукується.

Коли Бог думає про людину, Він думає з точки зору благодаті. Тому, щоб бути у згоді з Божественною точкою зору, ми повинні відкинути попередні концепції і думати "з Богом", орієнтуючись на благодать. Поняття благодаті нескінченне за масштабами і його не можна повністю осягнути в людському розумі. Пам’ятайте сьогодні, що завдяки цій благодаті ви є тим, ким є, а отже, це дозволяє вам бачити інших очима благодаті.

"Через дану мені благодать кажу кожному з вас не думати про себе більш, ніж належить думати, але думати скромно, у міру віри, як кожному Бог наділив." (Рим.1203)

Print