Справжня спільність

Справжня спільність

Blog Hits: 508
Пастор Карл Генрі Стівенс

"І, пізнавши ту благодать, що дана мені, Яків, і Кифа, і Іван, що стовпами вважаються, подали мені та Варнаві правиці спільноти, щоб ми для поган працювали, вони ж для обрізаних." (Гал.0209)

Слово "спільнота, спільність" (гр. koinonia) означає "спілкування та поширення Євангелія". Це один із ключів до Церкви Нового Заповіту. Павло був дуже вдячний тим, хто щедро допомагав йому та іншим ділитися Євангелієм. Спільність - це не просто обговорення речей, що становлять взаємний інтерес. Слово "спільність" означає щось зовсім інакше.

Це означає завжди брати участь і бути в єдності з Ісусом Христом та мати такі ж взаємини з людьми на землі, які є членами Тіла Христового. Тут "спільність" означає поширення Євангелія або будь-яку пов'язану з ним діяльність. Ось декілька ілюстрацій: їхати в автомобілі, розмовляючи про бачення на загублених, молитися за загублені душі або проводити ділову зустріч, на якій обговорюються різні методи та способи, як Бог може благословити. Погляньте, як ви проводите час. Все, що ви робите, що дозволяє ефективно поширювати Євангеліє, - це спільність.

Print