Довготерпіння через віру

Довготерпіння через віру

Blog Hits: 475
Пастор Карл Генрі Стівенс

Як ми можемо віддавати славу Богові? Підносячи Йому саме те життя, яке Він так вільно дав.

Бог цілеспрямовано посилає нам час випробувань, щоб звільнити те, що раніше було нашим поняттям Бога, у живу реальність. Передбачаючи наші потреби, яким буде наш відгук і що принесе випробування, Бог вносить у наше життя утиск. Він використовує вогненну піч, щоб активувати те, що живе в нас - життя Його Сина.

Коли приходять випробування, ми можемо або зомліти, або молитися, кинути все або навчитися послуху, жити в Христі або залишатися у своїй неспроможності. Якщо ми відмовляємося дозволити природі Христа виявитись в утисках, які нам призначені, ми в підсумку розчаровуємо Божу благодать і ніколи не стаємо зрілими в Його плані. Ми ніколи не зможемо повернути Богові ті якості, якими Він наділив нас. Але якщо ми довіряємо Богові в часи утисків, виробиться довготерпіння (Як.0102-03). Ми пересвідчимо віру, коли насолоджуємось перебуванням в благодаті, радіючи в надії, що Христос виявляється через нас.

Випробування нашої віри насправді дорожче за золото (1Пт.0107), тому що Бог виробляє в нас щось, що ніколи не минеться - вічну природу Христа. Любов бажає бути вираженою і пересвідченою, бути вивільненою через нас і пролитися в інших. Нам не потрібно знати всіх "чому" наших утисків. Ми можемо бути впевнені в характері любові, задоволені Тим, Хто ініціює до нас у кожній ситуації і відгукується через нас, щоб виявити Своє життя.

Print