Сила в слабкості

Сила в слабкості

Blog Hits: 507
Пастор Карл Генрі Стівенс

Посеред пересвідчення слабкості багато хто з нас молиться, щоб Бог забрав цю слабкість. Ми відчуваємо себе розгубленими, тому що, хоча ми любимо Бога і віримо Його Слову, старі слабкості продовжують проявлятись у нашому житті в дуже стратегічні часи. Нам слід усвідомити, що слабкість може бути нашим найбільшим надбанням у Христі, і що насправді найбільшою проблемою є наша природна сила.

Мойсей був великим слугою, тому що був слабким чоловіком, який дозволив Божій силі бути його життям. Бог любить використовувати незначні речі, так що лише Він отримає славу. Він узяв земний порох, вдихнув у нього і людина стала живою душею (Бут.0207). Він використав тварину Валаама, щоб докорити Валаама (Чис.2222-35), який діяв у власних природних силах.

Багато людей прийшли до хреста і ототожнили себе зі смертю Христа, проте вони так ніколи і не пересвідчили потоку Його воскресіння, який дав би їм Боже власне дієве життя, щоб надати їм силу посеред їхньої слабкості.

Книга Повторення Закону 0722 говорить нам, що Бог вижене наших ворогів, не всіх одночасно, а потроху. Він не хоче, щоб ми вкоренились у своєму власному усвідомлені людських досягнень, але швидше, Він бажає, щоб ми поступово зростали у перемозі через благодать та пізнання Його Особи (2Пт.0318). Радійте, як Павло, коли ви слабкі (2Кор.1210). Знайте, що саме завдяки прозорості вашої слабкості буде звеличена сила Бога.

Print