Їсти Ісуса Христа

Їсти Ісуса Христа

Blog Hits: 462

Ісус Христос хоче, щоб люди завжди визнавали реальність і правду у своєму житті. Це привілей Спільного Тіла бути збудованим в правді, визнаючи все добре, що є в нас у Христі Ісусі (Флм.0106). Послання з кафедри покривають нас і дають нашому серцю розрізнення через силу Слова (Євр.0412).

Бог хоче, щоб ми визнали і усвідомили територію, яка була втрачена в нашому житті. Якщо люди схильні надавати особливе значення одному конкретному напряму, то цілком можливо, що вони втрачають територію, не маючи справедливого Божого балансу, щоб задовольнити їхні потреби на даний момент. Бог знає наші потреби і так ефективно служить їм, щоб виконати викупний план на Його Тіло.

Боже серце в тому, щоб завжди бачити спілкування Христа в Його людях та серед них (2Кор.1303). Часто те, що переживає християнин, є результатом брехні та маніпуляцій сатани. Бог завжди збудовує нас у правді та вірі. Це мета віків: щоб увесь Христос був у Його Тілі.

Нам потрібно погодитися з цілющою силою любові і йти далі по вірі. Ми ніколи не зупиняємось і не оцінюємо втрачене, не маючи чудового переконання, що воно співпрацює разом нам на добре (Рим.0828) і що воно миттєво може бути викуплене нашим ходінням віри в силі Відкуплення. Тепер ми є свідками Бога (Дії0108, 2215), молитовними воїнами, провідниками і збудовувачами Тіла; ми легко визнаємо те, що ми втратили, через правду, а потім їмо Ісуса Христа в розпалі цієї ситуації (Ів.0653).

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print