Бог стає табором довколо нас назавжди

Бог стає табором довколо нас назавжди

Blog Hits: 451

Коли ми бачимо, як Бог вилив Своє милосердя і благодать на наше життя на основі Своєї сутності, Свого плану і Завершеної роботи Христа, ми можемо планувати, що Його благодать буде єдиною політикою щодо нас у майбутньому.

"Тільки добро й милосердя мене супроводити будуть по всі дні мого життя, а я пробуватиму в домі Господньому довгі часи" (Пс.2306). Якщо Бог полюбив нас, коли ми були бунтівничими, безбожними людьми (Рим.0506) аж до того, що Він послав Свого Сина на засудження та смерть замість нас, наскільки більше Він тепер буде нас тримати, зберігати і вільно дарувати нам усе (Рим.0832)?

Наше майбутнє є таким же певним, як і те, що Бог уже зробив для нас у минулому в дарі Свого Сина. Іншими словами: "Ця благодать, яка вела мене безпечно аж до тепер, і благодать приведе мене додому" (слова з пісні Amazing Grace). З чим би ви не стикнулись у найближчі дні, це буде покрито Божою рукою. Ви можете відпочивати у впевненості та гарантії по всі часи і на віки віків, тому що: "Він пером Своїм вкриє тебе, і під крильми Його заховаєшся ти! Щит та лук Його правда (вірність)" (Пс.9104, розширений переклад).

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print