Хто має вухо…

Хто має вухо…

Blog Hits: 376

Слухання здається є втраченим мистецтвом для багатьох християн. Це один з найбільших викликів, які Святий Дух має з віруючими — змусити людей слухати.

Вони йдуть на Богослужіння, але як тільки воно закінчується, вони забувають усю проповідь. Невдовзі після цього вони опиняються в ситуації, коли вони, здається, не оснащені. Їхня система відліку не зміцнена у цій ділянці.

Це настільки важливо, щоб ми дуже уважно слухали, коли навчається Боже Слово. "І сказав Він до них: Уважайте, що чуєте: Якою мірою будете міряти, такою відміряють вам, і додадуть вам" (Мр.0424). Нам потрібно навчитися вважати на те, що ми чуємо, тому що Святий Дух хоче говорити з нами через Боже Слово.

"Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам" (Об.0207). Ми слухаємо з покірністю і вірою, коли Святий Дух говорить через Слово. Це розширить нашу систему відліку і буде будувати на попередніх істинах, які ми прийняли з Писання. Це зміцнить нас і підготує до майбутніх битв. Ми також будемо врятовані від негайної реакції, коли виникнуть хвилювання та тиск; ми дозволимо Святому Духу боротися Словом, яке ми почули, а ми залишаємося спокійними і мирними. Зважайте на те, що чуєте.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print