Служіння серця

Служіння серця

Пастор Карл Генрі Стівенс

Сьогодні багато віруючих наближаються до Бога і шанують Його словами, але їхні серця далекі від Нього. Вони мають зовнішній прояв та сповідування служіння Богові, але не стають мотивовані внутрішнім принципом любові та віри.

Апостол Павло описує їх як неслухняних, оскільки "вони твердять, немов знають Бога, але відкидаються вчинками" (Тит.0116). Деякі йдуть аж до того, щоб в розумі погодитись на правду, але їм не вистачає готовності прийняти Боже забезпечення шляхом присвоєння правди.

Ісус часто протистояв книжникам та фарисеям, які звично мали зовнішній вигляд святості, але їм бракувало внутрішньої, Божественної суті з Божого Слова. Їхні життя характеризувалися фальшивим визнанням, лицемірними висловлюваннями та пустими словами. У Приповістях 2623 сказано, що вони мають "полум'яні уста, а серце лихе".

Бог бажає, щоб Його люди виконували добровільне і покірне служіння, засноване на любові Христа, яка нас підштовхує, на роботі Духа, яка нас притягує, і на Божих обітницях, які нас мотивують. Ми не забуваємо досліджувати свої серця кожного разу, коли ми пропонуємо своє служіння, і дозволяємо нашому сповідуванню іти від серця, яке повністю підпорядковане Христу. Це призводить до покладання свого життя заради інших.


Print   Email