Встановлення бачення

Встановлення бачення

Пастор Карл Генрі Стівенс

В Приповістях 2918 в оригіналі сказано: "Там, де немає бачення, народ гине". Тут бачення говорить про погляд відкуплення, фокусування нашої енергії на Божих цілях.

Більшість з нас можуть сказати, що нам не вдається щось робити, якщо ми не заплануємо це робити. Ми живемо в суспільстві, орієнтованому на цілях. Спортсмени прямують за призами та золотими медалями; продавці націлені на високі продажі та подальші бонуси. Здається, ніби наша природа вимагає, щоб ми мали ціль.

Той самий принцип застосовується у нашому духовному житті, про що свідчить Приповісті 2918. Якщо необхідність є матір'ю винаходу, то бачення є поштовхом духовної зрілості. Апостол Павло був людиною бачення. У посланні до Филип’ян 0314 він писав: "Я женусь до мети за нагородою високого поклику Божого в Христі Ісусі". Мета завжди була перед ним.

Християнин із баченням - це радісний, зрілий слуга. Наявність бачення утримує нас від відволікання, що є головним інструментом сатани, щоб зупинити ріст християнина. Невідкладні дрібниці, здається, переповнюють наше життя, але ми повинні визначити свої пріоритети і йти вперед у Божому плані. Давайте мати відношення Давида: "Моє серце зміцнилося (зафіксоване), Боже, зміцнилося серце моє, я буду співати та славити Тебе" (Пс.5707).


Print   Email