Незмінна правда, рясне життя

Незмінна правда, рясне життя

Пастор Карл Генрі Стівенс

Ісус Христос - незмінна Правда (Ів.1406). Людина зміниться. Людина буде неправильно тлумачити і застосувати правду. Людина буде брехати про правду через свій спосіб життя.

Ісус Христос є Правдою. І правда веде до визволення. О, слава Богові, правда звільняє нас (Ів.0832)! Але є ще дещо: Ісус Христос - Життя. Він сказав: "Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали." (Ів.1010). Він не просто дає нам трошки Свого життя - Він дає його рясно.

Шлях примирення дає мир без перешкод. Правда звільняє нас від закону гріха і смерті (Рим.0802). Вона звільняє нас від страху, невпевненості та стресу. Життя Христа дає нам радість, мир, силу і живу віру в живого Бога, щоб мобілізувати і мотивувати наше серце, душу, розум і дух. Рясне життя означає співучасть у самій природі Бога. Коли ми беремо участь у житті Христа та в наповненні Святим Духом, процвітання та багатство Божого Слова починають опановувати душу. Ми стаємо співучасниками небесного бачення, беручи участь у Божому задумі в Особі Христа.

Ми можемо брати участь у забезпеченні Голгофи, досягаючи молодих людей та дорослих та впливаючи на світ.


Print   Email