Особисте звернення до нас

Особисте звернення до нас

Пастор Карл Генрі Стівенс

Чим досконаліша Любов, тим більше вона ризикує бути зраненою. Любов - це не абстрактний продукт. Любов - це не знеособлене ставлення чи фізичний акт. Любов - це потужна сила. Любов - це особисте спілкування, особисті взаємини, особисте пересвідчення, особисте єднання та особисті почуття.

Любов смілива, відважна і потужна. Любов - це дієслово, і вона ризикує всім. Ми пересвідчуємо силу особистої, інтимної любові. Ось чому ми ревно служимо і любимо Бога. Це не абстракція чи теологічна доктрина, а, скоріше, це єдине, що ризикне зайти в темряву і стати світлом при цьому. Святий Дух змушує чоловіків ревно бути настільки особистими зі своїми дружинами. Чоловіки, любіть своїх дружин, інтимно і потужно. Любов Давида до Авесалома виявляє надзвичайно глибоке серце. "Сину мій, сину мій, Авесаломе! О, якби я був помер замість тебе" (2Сам.1833). Яка любов! Який ризик! Наскільки особисто, ніжно, і чудово! Давид і не думав радіти. Він не думав зла, а просто ототожнився з любов'ю.

Шлюб може бути змінений, молитовне зібрання або ціла церква можуть бути змінені інтимною силою любові. Це наш привілей. Святий Дух проливає цю любов назовні через наше серце. Не через наш розум, а через наше серце. Наше серце вправляється через Бога, щоб мати особисте, потужне та ефективне відношення. Ця любов виходить далеко за знання, щоб особисто звертатися до кожного з нас.


Print   Email