Тримайтеся за Бога

Тримайтеся за Бога

У випробуванні ви можете бути навмисно залишені без світла. Там ви стаєте негативними до того, щоб бути розвинутими на образ світла для цієї ситуації. Не заради її користі, а для Божої слави. Ситуації використовуються не для того, щоб довести здатність Бога, а для того, щоб виробити Божу силу для прославлення Його серед них.

У цій великій кімнаті темряви Бог навіть не допомагає вам знайти вихід звідти. Ви можете не мати в тому миру. Можливо, не буде жодного відчуття безпеки чи будь-яких доказів того, що Бог є в тому. Яка мета цього? Щоб ваш розум тримався за Бога. Ви там не для того, щоб випробовувати Бога, але ви довіряєте Йому без жодних доказів. Ви не потребуєте відповіді на молитву, тому що ви вірите Богові, навіть коли здається, що молитви не мають відповіді. Ви не потребуєте, щоб Бог благословляв вас, щоб пересвідчувати Його благословення. Ви пересвідчуєте Його благословення на основі відсутності благословення, тому що ви задоволені Самим лише Ним, а не тим, що Він робить. Ви готові до вогняної печі, до в'язниці опівночі, до відмови, тому що ваш розум тримається за Бога. Ви не відчуваєте любові, і, тим не менше, ви не стурбовані. Бог нічого не відкриває і немає відповіді. Ви не дієте в житті, яке ви пересвідчували, але ви дієте в тій мірі Божого життя, якої ви ніколи не пересвідчували.

Якщо ви використовувані як Божий чоловік чи жінка, ви або були там, або ви прямуєте туди, або ви там зараз, ходите в темряві без світла.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email