Шукати справжній скарб

Шукати справжній скарб

Пастор Карл Генрі Стівенс

Щоразу, коли ви приймаєте категоріальну доктрину, Бог вносить депозит на ваш банківський рахунок на небі. Коли ви слухаєте проповідь про служіння примирення і підкорюєтесь їй як тільки можете, це може змінити ваш шлюб і сім'ю.

Коли Божа любов проливається в наші серця Святим Духом (Рим.0505), і сила Ісуса Христа входить в нас через Божу силу, Боже Царство всередині дозволяє нам жити у Христі і здійснювати християнське життя назовні. Ми не тільки пересвідчуємо багатство Його життя тут на землі, але також депозити вносяться в банк на небі, і ми стаємо багатими там нагорі.

Якщо ви хочете поговорити про багатство, почніть з послання до Ефесян 0106: "На хвалу слави благодаті Своєї, якою Він обдарував нас в Улюбленім". З грецького тексту випливає, що ми були "обдаровані" Завершеною роботою, тому що Ісус Христос зробив нас справді багатими. Ми маємо рясноту милості та благодаті - рясноту радості, прощення, миру та мудрості. Ми маємо всю глибину багатства Божої мудрості та знання. Наскільки недослідженими є Його присуди!


Print   Email