Бог пам’ятає

Бог пам’ятає

Пастор Карл Генрі Стівенс

Лот був людиною, яка завжди вибирала найлегший шлях, той шлях, який виглядав найпривабливішим для ока.

Коли йому дали можливість вибирати між Ханааном чи Содомом, він пішов за баченням і вибрав Содом, тому що побачив, що земля дуже наводнена. Його вибір привів його до краю зла, і врешті-решт сам Лот впав у безліч злих гріхів.

Однак коли Бог руйнував ці міста, Він визволив Лота від загибелі, хоча він і заслужив на покарання. Чому Господь визволив Лота? Божі милість і благодать є очевидним забезпеченням в цьому визволенні, тому що милість радіє над судом (Як.0213 ).

Але є ще одна причина. Вона так прекрасна і дорогоцінна. Пам’ятайте, що Авраам стояв перед Господнім лицем у Бутті 1927 і молився за Лота. Коли Бог руйнував міста, Боже Слово говорить, що Бог згадав Авраама - іншими словами, Він пам’ятав молитву Авраама. Бог бачив, як руйнуються міста, і витягнув Лота із руйнування, бо пам’ятав молитву Авраама.

Послухайте, дорогі улюблені: є Один, Кого Бог Отець завжди пам’ятає. Це Христос, Котрий завжди живе, щоб заступатись за вас (Євр.0725). Можливо, ви потрапили у жахливу ситуацію. Можливо, ви навіть завели себе туди, тому що ходили за баченням. Бог Отець чує Свого Сина, Який молиться за вас. Він завжди пам’ятатиме Свого Сина і спасе вас.


Print   Email