ЛИСТОПАД
2021

Перше служіння Церкви

МолитовнИй фокус

ЛИСТОПАД2021

МЕРФРІСБОРО|Теннесі

За життя Тіла; зрілість; щоб стукали в двері; за служіння для будинків престарілих та для бездомних; за мудрість і терпіння.

Пастор Дрю і Аннет Вілечек

ЛАС ВЕГАС|Невада

Ми перейшли 10-річний рубіж тут у Лас Вегасі; Бог був вірним Своїй церкві, Своєму баченню, Своєму поклику. Він поблагословив нас учнями і дивовижною єдністю. Продовжуйте молитись за громаду, божественні зустрічі, мудрість, глибину і поємність у Слові.

Пастор Джон, Ілдіко і Кейлі Перкінс

ЯНГСТАУН|Огайо

За працівників нашої команди, яка займається трактатами; розповсюдження Біблій у загальноосвітніх школах; за паради на Різдво і День Св. Патріка; за намет Громади Фермерів-християн на Southern Farm Show [Південне Фермерське Шоу] у північній Кароліні (2-4 лютого); щоб багато спаслися в наслідок цих подій.

Дон і Дженні Фішер

ЦИНЦИНАТІ|Огайо

За нові способи досягнення нашої громади; кількісний і духовний зріст церковного Тіла; за провідників для різноманітних служінь; за фізичне здоров’я; за спасіння для неспасенних, які приходять, щоб нас відвідати.

Пастор Роберт і Джонда Шварц

СІРСМОНТ|Мен

Пастор Джейсон Бокс

НОВИЙ ОРЛЕАН|Луїзіана

Пастор Донні і Нона Браун

КЛІРВОТЕР|Флорида

За конференцію з пастором Шаллером (4-7.11.2021); щоб люди спасалися; щоб наближалися; є потреба у новому місці для зустрічей; за Боже примноження і провідництво.

Пастор Чанк і Стефані Брукі

Міжнародний День Молитви за переслідувані церквиidop.org/web

Блаженні вигнані за правду, бо їхнє
Царство Небесне.
Матвія 5:10

 

Пам’ятайте про тих хто поділяє нашу віру, але не нашу свободу.

Х'ЮСТОН|Техас

За наше перше служіння на новому місці (7.11.2021); за урочисте відкриття для оточуючих (2.11.2021).

Пастор Крістіан і Госія Мур

МАЯМІ|Флорида

За поїздку у Клірвотер; за плани на роздачу їжі в День Подяки в околицях нашої церкви; за Різдвяні колядки.

Пастор Кен і Синтія Фейерс

Лейк Ворс, Флорида

Пастор Джеф і Кетлін Бранті

Молитовний День Більшої Благодаті

 Мій дім буде названий домом молитви для всіх народів
Ісаї 56:7

КАЛПЕПЕР|Вірджинія

За молодіжну групу, Джеймса, Луїджи, Марію, Евелін, Каріссу та інших; за громаду; за учнів; за рух Святого Духа; за збудування і єдність; мудрість і розрізнення; провідництво з духовною владою і покорою; Божі звички і захист.

Пастор Том і Ліжия Сміт

ЛАКОНІЯ|Нью-Гемпшир

За більшу кількість працівників; за глибше ходіння з нашим благословенним Господом і Спасителем; за те, щоб тюрми і доми престарілих відкрилися для служіння.

Пастор Роберт і Елеонор Горн

ВІЛМІНГТОН|Делавер

Пастор Карл і Белінда Гейл

ЕНФІЛД|Коннектікут

Пастор Пол і Анна Передіс 

ЕДЖВУД|Меріленд

За зріст у правді і в житті Тіла; за служіння посеред тижня по четвергах (Thursday Thrive); провідництво у зустрічах, заняттях, недільній школі і молодіжних програмах; правильні ресурси, помічників і здатність досягати дітей там де вони є; служіння для громади у найбільш ефективний спосіб; благословення для нашого щойно одруженого пастора і його дружини.

Пастор Джеймс і Адріана Брайсон

ФЕДЕРАЛ-ХІЛ|Балтімор, Меріленд

За спасіння; за нових учнів; за те, щоб люди йшли до Біблійної школи; місце для Біблійної школи; за домашню церкву в Університеті Меріленда; за місійні подорожі.

Пастор Джастін і Енн-Маргарет Шалер

Балтімор, Меріленд

Пастор Томас і Ліза Шаллер

Гавер-де-Грас (Havre de Grace), Меріленд

Пастор Брюс і Енджи Райт

ДОРЧЕСТЕР|Массачусетс

Щоб горіли серця; щоб ми не були відведені теперішніми проблемами, які не можемо контролювати; щоб цінували те, що Бог вже дав.

Пастор Джоел і Пеггі Семюель

Пібоді, Массачусетс

Пастор Джим і Карен Льюіс

Піттсфілд, Массачусетс

Пастор Девід і Карен Стамбовські

Сандвіч, Массачусетс

Пастор Девід і Вів’єн Лебланк

ЙОРК|Пенсильванія

За більшу кількість студентів у нашій Християнській денній школі; єдність у церкві; фінансове забезпечення, щоб зробити все, що Бог поклав нам на серце.

Пастор Джой і Енн-Марі Естабрук

ФРЕДЕРІК|Меріленд

За захист членів Тіла від багатьох відведень; за служіння для бездомних; за колядки на вулицях (4 грудня); за служіння у студмістечку з Стівеном Даймондом; щоб у студмістечку було вивчення Біблії і проходили різні заходи; за збудування зв’язків зі студентами і факультетом; за те, щоб почати вивчення Біблії у домі престарілих.

Пастор Деніс і Кейлі Вайт

ГЕРАЛД-ГАРБОР|Меріленд

Щоб Бог посилав молодих учнів-чоловіків; щоб відчинялися двері для ефективного благовістя на прилеглих територіях; плідний відгук на служіння.

Пастор Двейн і Марсі Джордж

ОВІНГС-МІЛЛС|Меріленд

Маємо потребу у новому приміщенні; за духовний зріст; за нові родини у церкві; за більші можливості для місцевого благовістя; за місійні подорожі закордон.

Пастор Рональдо і Черіті Браун

СІЛВЕР-СПРІНГ|Меріленд

Щоб до Більшої Благодаті у Сілвер-Спрінг на постійній основі приєдналася церква Inspiration Community Church; моліться за цей перехідний період, адже ми вчимося як з’єднатися і бути більш ефективними разом, а не поодинці як раніше; моліться за пастора Зеке Вартона, оскільки він і я кожного дня працюємо разом.

Пастор Кім і Кейсі Шиблі

БОІЛІНГ-СПРІНГС|Пенсильванія

За можливості служити Його життям тим, хто того потребує; за служіння для бездомних; за вечірку Angel Tree Party (11 грудня); більшу любов до Божого Слова і загублених; мудрість щодо того, чому приділяти увагу наших сердець і розумів; за мешканців дому престарілих; за нашого дорогого пастора Рея у домі престарілих.

Пастор Джон і Кім Герб

МАНЧЕСТЕР|Пенсильванія

За відродження зі спасіннями, за учнів, зцілення і студентів Біблійного коледжу; за мудрість щодо того, як бути впливовою церквою у ці останні дні; за зріст у правді, що за благочестям [англ. «побожністю»], Тита 1:1

Пастор Ларрі Евінгнон

ВАШИНГТОН|Пенсильванія

За Боже провадження і рух; більшу нагальність і переконання щодо благовістя; за учнівство; благословення на вечірню жіночу молитву по понеділках.

Пастор Ерік і Джун Флінт

Піттсбург, Пенсильванія

Пастор Рон і Мішель Делуіз

МАЛЬТА|Нью-Йорк

Більше помазаних співаків і провідників музичного служіння для двох наших недільних служінь; за те, щоб заняття в Біблійній школі були дуже плідними у життях студентів; план на заснування церков і щоб були працівники для цього; вперед і вгору!

Пастор Девід і Синтія Мур

ЮТІКА|Нью-Йорк

За Біблійний коледж; нове служіння для громади; за святкові служіння; за здоров’є Тіла; за покриття дітей шкільного віку; за наше зростаюче служіння для дітей і вчителів Недільної школи; за новонароджених малюків; за дві нещодавно одружені пари; зе те, щоб продовжували бути гарячими.

Пастор Кевін і Рене Льюіс

Бродалбін, Нью-Йорк

Пастор Ленс і Гейді Борофскі

Бруклін, Нью-Йорк

Пастор Стерлінг і Барбара Джонсон

Довер-Плейнс, Нью-Йорк

Пастор Гаррі і Барбара Уітт

ЕЛДЖІН|Іллінойс

За те, щоб Різдвяна пісня «Love came down» [«Любов спустилася»] приводила людей на наші збори; за партнерів для Різдвяної Крамниці (4 грудня) для малозабезпечених сімей; за помазання на Різдвяний Концерт (22 грудня), щоб прийшло багато людей і було багато спасінь; за чоловіче і жіноче служіння.

Пастор Джек і Ніколь Уітлі

Грінфілд, Індіана

Пастор Дон і Лорі Барнс

Александрія, Кентукі

Пастор Пол і Джульєт По