Різниця між особистим гріхом та злом

Різниця між особистим гріхом та злом

Пастор Карл Генрі Стівенс

Ісус Христос помер за особистий гріх, а не за зло. Особистий гріх це зло, але є величезна різниця між різними формами зла.

Ніхто не може просто покаятись в злі і відновитись лише через покаяння. Воно має бути забране. Особистий гріх це окремий вчинок гріха без того, щоб бути спокушеним в царство сатани. Це щось, що ми можемо розрізнити, визначити, визнати і направитись одразу ж.

Дії Соломона - не особистий гріх, а зло, тому що він продовжував те робити, він був переповнений своїми палкими бажаннями, своїми апетитами, і ввійшов у зло. Якщо я живу життям занепокоєння та невдоволення – це зло. Багато хвороб сьогодні спричинені злом, яке зводить людей, робить їх жертвами так що вони не можуть служити Богові та прославляти Його.

Злість, емоційні реакції – це зло, тому що людина, розгнівана чимось, не має контролю над своїми емоціями, і вона продовжує, а її емоції контролюють її волю. Вона знаходиться під контролем гніву. Поодинокий акт перелюбу – особистий гріх. Але якщо людина відмовляється покаятись і направитись, - це зло. Тому коли ви йдете до людини і показуєте, що про це говорить Боже слово, а через тиждень дізнаєтесь, що людина продовжує те чинити, вона ввійшла в зло. Тож можете більше до неї не підходити, але молитись за неї.

Азартність, лесбіянство, пліткування, наклепи – це зло. Зло постійно одягає маску і ховається серед добра. Тому коли ви спілкуєтесь з кимось, хто є добрим, ви можете через якийсь час, аж на суді Віма дізнатися, що та людина була злою, тому що те, що людина говорила, порушувало Писання та хвалило сатану. Ісус вчить нас молитись: "визволи нас від лукавого (зла)". Лише через доктринальне навчання, прийняття Божого Слова ми можемо бути визволені від зла.


Print   Email