Божественна суміш

Божественна суміш

Пастор Карл Генрі Стівенс

Літній чоловік одного разу молився: "Боже, я не люблю сіль. Дорогий Ісусе, я ненавиджу харчову соду. Я ненавиджу маргарин, Господи. І дорогий Боже, я не переношу смаку борошна. Але, дорогий Ісусе, змішати це все і поставити в духовку, і вийде печиво, яке я люблю".

Це проста ілюстрація, але тут життєво важлива правда. Християнин може не любити певних речей, які трапляються в його житті. Самі по собі ситуації не добре смакують. Але поєднайте їх, і кінцевий результат - досконалий Божий план!

Хто, окрім Бога, міг би взяти безлад життя і використати на добре? Усі були оманливі часом як маленька дитина через спадкову гріховну природу. Коли віруючий згадує про деякі речі, які він пережив, і про те, де він зараз, він може побачити, що Божа рука справді діяла в його житті. Яків виманив перворідство в свого брата, а Павло переслідував християн, але Бог втрутився. Він зробив щось прекрасне з їхніх життів.

Можливо, християнин перебуває зараз у якійсь ситуації. Це як сіль, маргарин, борошно або харчова сода. Бог ще не змішав їх, але Він зробить. Літній чоловік мав рацію - жоден з інгредієнтів сам по собі не є доброю їжею. Але коли їх змішати, віруючий може насолоджуватися печивом, яке з них робиться.


Print   Email