Чути: наше збудування

Чути: наше збудування

Пастор Карл Генрі Стівенс

Знайте, що ви чули (Ів.1821), і слідуйте за Божим голосом. Савл з Тарсу став головним апостолом, народженим не в той час, просто тому, що він почув Божий голос (1Кор.1508).

Петро почув Божий голос, коли він відступив і заблукав. Він прокляв Господа і сказав: "Я не знаю Цього Чоловіка" (Мт.2674). Хоча Петро вчинив страшний гріх, Ісус все одно говорив з ним. "Ти, можливо, глибоко в відступництві, Петре, і не можеш знайти для себе виходу, але якщо ти справді любиш Мене, починай служити і пасти Моїх людей через любов, яку ти пересвідчуєш, і благодать, яку ти отримав".

Жінка, яка мала проблему з кров’ю, почула про Божу любов та Його цілющу силу. Оскільки вона почула і послідувала, вона повністю відчула дотик Христа на своєму житті. Голос Божої любові притягнув її та зцілив. Почуй Божий голос у своєму фізичному нещасті. У спокої в свій час, коли все минуле пройшло і ваші позитивні взаємини встановлені по вертикалі, почуйте голос Бога. Прийміть своє зцілення, почуйте Божий голос і слідуйте за Богом у вірі свого зцілення. Ісус зцілив жінку з проблемою крові; Він зцілював сліпих, глухих і кульгавих.

Люди почали слухати Божий голос, і вони зцілились. Бог хоче нас усіляко збудовувати. Будьте практичними та вірте, що Бог не змінив Свого ставлення сліз та любові. "Я Господь Бог, що зцілює тебе" (Вих.1526). Почуй цей голос.


Print   Email