Якби постав вибір...

Якби постав вибір...

Пастор Карл Генрі Стівенс

У дні попереду настане інтенсивність диявольського нападу. Люди будуть змушені виявити Христа або виявити компроміс, який не проходить через хрест.

Деякі люди стикатимуться з ситуаціями знову і знову, поки за власним вибором не зійдуть на легку дорогу. Вони не вистоять так, як три єврейські хлопці (Дан.0320). На вигляд ці хлопці от-от зустрінуться зі смертю. Але по вірі вони знайшли можливість проголосити Христа. По вірі вони виявили Сина, Який був в них. Їхнє свідчення перемогло ворога, а Боже забезпечення перемогло обставини. Їхня особистість не домінувала над Словом. Їхні емоції не регулювали їх розум. Їхні страхи не паралізували їх здатність. Вони жили у вічному житті, яке не може бути знищене.

Скільки людей прагнуть уподібнитись смерті, піти популярним шляхом підміни замість життя, миру, що не є вищим від усякого розуміння (Флп.0407), поверхневих впливів і природного вивільнення від природних емоцій? Скільки людей біжать від особистого хреста і починають тлумачити хрест відповідно до їх особистого бажання? Скільки людей прагнуть в’язниці опівночі (Дії1625), левової ями (Дан.0613) та острова Патмос (Об.0109)?

Якби ми вибирали ситуацію, чи обрали б ми хто, коли і де? Чи вибрали б ми, що буде найкращим для людського життя, вижити замість смерті, щоб могло запанувати воскресіння? Благодать дасть нам вибір чи йти вперед в покорі, щоб ми стали листом (2Кор.0303) у рішенні виявляти благодать.


Print   Email