Чотири сили

Чотири сили

Пастор Карл Генрі Стівенс

Згідно книги Ісаї 4031, існує чотири специфічні види сили, які віруючі отримують, коли чекають на Бога. Їм дана внутрішня сила через Божий процес оновлення.

Вони "будуть бігати і не потомляться", що говорить про спрямовану назовні силу. Вони "крила підіймуть, немов ті орли", що говорить про спрямовану вгору силу. А той факт, що вони "будуть ходити і не помучаться" означає, що вони мають спрямовану вперед силу. Християнин може бути освячений у кожній із цих сфер сили, просто чекаючи на Бога. Ті, хто не чекає на Нього, не отримають цього. Вони будуть втомлюватися, слабшати і часом, реагуватимуть на інших, оскільки не дізналися секрету очікування. Ті, хто вчиться чекати на Бога, ніколи не розчаровуються Його благодаттю.

Ті, хто чекає на Нього, не почуваються нелюбленими, тому що вони отримують любов, поки чекають. Вони не почуватимуться порожніми, тому що наповнені Божим спілкуванням, поки вони чекають. Не має значення, який гріх ми вчинили в минулому, чи наскільки ми почуваємося винними. Якщо ми засвоїли Перше Івана 0109, визнаючи свої гріхи Богові, Він вважає їх похованими в найглибшому морі. Наша провина знята. Ми можемо чекати на Бога і отримувати внутрішню силу та сили, спрямовані назовні, вгору та вперед.


Print   Email