Будівельний майданчик благодаті

Будівельний майданчик благодаті

Пастор Карл Генрі Стівенс

Ми віддані під збудування. Це саме по собі є майстерністю Святого Духа. Ми розробляємо і викладаємо план, щоб інші могли будуватися в Ньому. Немає роботи по нищенню, поки ми не збудовані в благодаті. Як тільки ми щохвилини ступаємо в вірі, середні стіни розділення руйнуються.

На нашому будівельному майданчику немає вибору. Якщо ми погоджуємося з прощенням, то всі ми просто маємо можливість бути збудованими. Коли ми говоримо речі поза майстерністю збудування, це виявляє, що наші мотиви не є правильними. Якщо якихось людей ми високо оцінюємо, а інших - ні, тоді ми повинні знайти скромне місце хреста і прийняти покаяння.

Хоча ми можемо тісніше спілкуватися з деякими людьми, ми можемо любити всіх людей, навіть тих, хто ще не належно пристосований в благодаті. Наша відповідальність у любові полягає не в тому, щоб прямо виправляти людей і не вказувати їм непрямо, а в тому, щоб проймати їх через ніжність Його зраненого цвяхами життя проникненням Бога. Ми не повинні бути зайняті тим, що саме вони винні як оплату за свій гріх. Ми стаємо свідченням для них і визнанням для них Божого індивідуального застосування Його крові.

Наш графік роботи в житті інших людей ніколи не буде скасований через умови чи обставини з їхнього досвіду. Незалежно від того, що прогноз погоди передбачає на їхнє життя за баченням, ми в вірі будуємо для них фундамент того, щоб вони могли бути домом Божих обіцянок.


Print   Email