Відділені для Христа

Відділені для Христа

Пастор Карл Генрі Стівенс

"Освятити" означає відділити, зробити святим. Коли людина, місце чи річ освячена, вона стає повністю відданою Богові, лише для Його цілей. Бог бере те, що є Його, і робить це святим.

Наша освячена віра догоджає Богові. Коли ми приходимо до Нього і віримо, що Він є, Він вельми вшанований нашою вірою. Без віри не можна догодити Йому (Євр.1106). Кожен з нас має поклик. Безумовно, ми можемо "підлаштуватися" і стати успішними в очах людей скрізь у житті. Ми можемо здобувати душі скрізь. Ми можемо любити Бога скрізь. Ми можемо бути ефективними скрізь, і Бог благословить нас, якщо ми в правильних взаєминах з Ним.

Але ми повинні пам’ятати, що наше покликання є святим і Божественним. Дуже важливо, щоб ми розуміли суверенну, досконалу, географічну та дозволяючу Божу волю. Бог використовує нас згідно нашого покликання у відданості до Його служіння. Ми стаємо зрілими, коли вчимося відділяти своє життя для Бога. Молячись на початку дня, або виражаючи благодать перед їжею, яким би не було завдання, навіть незначним, це все можливості освятити деталі життя для Бога, на Його утримання.


Print   Email