Вірити Богові на слово

Вірити Богові на слово

Пастор Карл Генрі Стівенс

Я маю вірити в Божі обітниці більше, ніж я вірю в те, що я бачу, відчуваю або переживаю всупереч обітниць. Я маю кликати неіснуюче, як існуюче (Рим.0417), тому що я вірю конкретній обітниці.

Для того, щоб повірити, я повинен мати віру. Віра приходить від слухання, а слухання через Боже Слово. Категоріальні обітниці породжують категоріальну віру, а категоріальна віра завжди передаватиме Божу природу через ці обітниці (2Пт.0104).

Розуміючи це, ми жертвуємо задоволенням від речей у цьому житті, щоб отримувати задоволення від Божого життя. Ми з радістю жертвуємо тимчасовим заради вічного. "Дорогу життя Ти покажеш мені: радість велика з Тобою, завжди блаженство в правиці Твоїй!" (Пс.1611).

Повірте Богові на Слово. В Євангелії від Івана 0607, Пилип все вирахував і математично обчислив, чому неможливо, щоб Ісус нагодував безліч народу. Але Андрій просто взяв те, що надійшло - п’ять хлібів і дві риби - і віддав Ісусові обід хлопця. Андрій не намагався це зрозуміти. Давайте перестанемо намагатися у всьому розібратися, і почнемо розуміти молитву в Божій економіці.


Print   Email