Божі служителі

Божі служителі

Пастор Карл Генрі Стівенс

Деякі люди настільки невпевнені в тому, щоб слідувати за людиною, що слідують за своєю природою Адама і називають це Богом.

Адам отримує трохи знань, а тоді стає морально правильним і уявляє, що перебуває у Божій волі. Він уявляє, що приносить плід і є продуктивним для Царства. Він вірить, що ведений Богом. Він обґрунтовує ситуації, реагує проти справжньої духовності і називає це своїм правом на життя.

Справжні Божі провідники повинні навчати цієї теми і давати їй звучати голосно і чітко. Бог дав благодать певним людям, щоб вони прийняли служіння від Нього. Бог вибрав їх Собі. Як Бог був із Мойсеєм, так Він і з ними. Він ніколи не покине їх. Ніхто не зможе встояти перед ними по всі дні їхнього життя, і Бог ніколи не залишить їх (І.Н.0105). Вони дані Богом і обрані Божі слуги по благодаті. Вони несуть із собою силу благословляти. Те, яке людина має відношення до них, визначає, як Бог поводитиметься з цією людиною. Вони можуть постаріти, як Яків, із затьмареними очима та слабким слухом, але вони несуть силу благословляти. Йосип привів Якова, щоб благословити фараона, тому що Йосип знав порядок правління.

Це був Божий порядок. Бог встановив конкретний порядок і обрав, кому Він заповідає служити за Його порядком. Це не наша справа встановлювати Божий порядок або жити незалежно від нього. Наша справа, щоб правильно ходити завдяки Христу, що означає завдяки помазанню, завдяки силі, завдяки любові та завдяки розрізненню, щоб пізнавати Божу руку над Його людьми.


Print   Email